Hurtig. Hurtigere. GigaSpeed

 

Bedste streamingoplevelse #1
Netflix har lavet et hastighedsindeks, hvor du kan se, hvordan de danske internetudbydere er placeret i forhold til hastighed og kvalitet, når der streames Netflix. Her ligger YouSee Bredbånd via kabel-tv-stikket på førstepladsen.

Kilde: https://ispspeedindex.netflix.com. Netflix ISP Speed Index (hastighedsindeks) viser den gennemsnitlige 'prime time bitrate' af det Netflix-indhold, som streames af Netflix-brugere hver måned. Siden juli 2018 har YouSee Bredbånd via kabel-tv-stikket ligget nr. 1 på listen.                  

Netflix Mediabox 
 BedstiTest Mediabox  

Det bedste wi-fi modem
Der følger altid et modem med, når du bestiller bredbånd hos os - men ikke et hvilket som helst modem. Et modem af høj kvalitet giver dig den bedste og mest stabile forbindelse. En test af syv forskellige modemmer viser, at vores modem samlet set performer bedst. Det er vi superstolte af.

Test af 7 modemmer hos Force Technology nov. 2018. Alle 7 er testet for styrken på wi-fi-signalets udstråling og wi-fi-hastigheden på up- og download. Alle tests er udført på samme måde, med samme afstand mellem klient og modem. Vores modem performer samlet set bedst i sammenligningen.

 

 

Udskriv

Drift information

Modtag drift info fra Dansk Kabel TV.
Modtag drift info fra YouSee.

Teknisk info

Opsætning af Digital TV : Se opsætning
NetværksID : Se NetID
Ny mail opsætning : Mail opsætning
WEBMAIL Login

Prøvekanal

Prøvekanalen på Kanalplads 54 udgår.

YouSee levere en ekstrakanal som skifter hver mdr. på  Digital : Kanalplads 55.

Automatisk betaling

betalingsservice

internet
Internet
telefoni
Telefoni