• Forside
  • Arkiv
  • De største sportsoplevelser kan I få hos YouSee

De største sportsoplevelser kan I få hos YouSee

Vi kan godt forstå, hvis de sidste par dages mediedækning har skabt forvirring om, hvilke sportsbegivenheder, man fremover vil kunne se som tv-kunde hos YouSee.

Lige nu sker der ingen ændringer i tv-pakkerne, for den aftale vi har med Discovery Networks løber året ud, og fra januar 2020 vil der stadig være masser af sport.

EM i fodbold:

Vi hepper selvfølgelig på det danske herrelandshold, og vi håber, at de kvalificerer sig til slutrunden, som sendes direkte på DR og TV3 – og som derfor kan ses af vores 1,2 mio. tv-kunder

Superliga:

Endnu flere af vores tv-kunder vil fremover kunne følge Superligaen. På TV3 Sport, TV3+ og TV 3 Max vises nemlig 2/3 af alle kampene, inkl. ugens vigtigste kamp (førstevalget).

OL i Tokyo:

Alle vores tv-kunder vil kunne følge med, når DR sender fra OL i Tokyo 2020. DR har halvdelen af OL-rettighederne, og de sender desuden højdepunkter, analyser og sammendrag fra de vigtigste begivenheder.

Derudover kan man stadig opleve alle kampene fra Premier League, Champions League og se Tour de France, Wimbledon, alle løb fra Formel 1 og meget, meget mere.

For os er din valgfrihed det vigtigste

Vi tror på, at du selv skal vælge, hvad du vil se – uanset om du er til sport, børneprogrammer eller drama.

Vi har haft et langt og godt samarbejde med Discovery Networks, som vi håber fortsætter mange år endnu. Vi har forhandlet siden april måned, og derfor er vi også ærgerlige over, at det nu er kommet til at fremstå som om, vi ikke vil samarbejde.

YouSee’s dør står stadig åben, og vi vil rigtig gerne kunne tilbyde Discovery Networks’ kanaler i vores Bland Selv-univers.  

Udskriv

Drift information

Modtag drift info fra Dansk Kabel TV.
Modtag drift info fra YouSee.

Teknisk info

Opsætning af Digital TV : Se opsætning
NetværksID : Se NetID
Ny mail opsætning : Mail opsætning
WEBMAIL Login

Prøvekanal

Prøvekanalen på Kanalplads 54 udgår.

YouSee levere en ekstrakanal som skifter hver mdr. på  Digital : Kanalplads 55.

Automatisk betaling

betalingsservice

internet
Internet
telefoni
Telefoni