10 ting du skal vide om Yousees nye tv-boks

Den nye TV-Boks kan bestilles hos youSee på 70 70 40 70 prisen er 30.00 kr. pr. mdr.

Vær opmærksom på at kun bredbånd  oprettet efter 25 august 2015 har adgang til CMore film og serie

Ønsker man adgang til film kan man ”ændre” til samme hastighed og får dermed film og serie, men mister musikken

 

1. Er du allerede kunde hos Yousee kan du fortsætte med den gamle boks – Yousee tvinger ikke folk til at opgradere. Men har man lyst til at gøre det, så kan man leje den lige som alle andre. Den nye TV-boks har 1 TB hukommelse, 16 GB RAM, understøtter Surround-lyd og er udstyret med 8 tv-tunere.

2. Den nye Yousee-boks koster 30 kroner om måneden i abonnement og det bliver muligt at prøve den gratis i 30 dage.

3. Den nye tv-boks fra Yousee får løbende nye opdateringer med få ugers mellemrum – det har Yousee rigtig god erfaring med, når nye funktioner skal introduceres. De løbende opdateringer er en af årsagerne til, at man betaler en fast abonnementspris.

yousee tv boks pris

4. Er du allerede eksisterende kunde hos youSee og har en TV-boks herfra, så har du i dag adgang til musiktjenesten YouSee Musik på mobil og computer. Vælger du den nye TV-boks fra Yousee, så mister du adgang til musikken. Så for at kunne streame musik igen på mobilen, skal du altså have enten en mobilabonnement hos Yousee eller du skal betale 99 kroner om måneden for en anden musiktjeneste.

5. Netflix er endnu ikke integreret i den nye TV-boks, men Yousee oplyser, at de er i dialog med Netflix om dette. HBO og Cmore er allerede en del af Yousee-universet i den forstand, at du kan få direkte adgang til disse tjenester i Yousee-universet, hvis du i abonnerer på dem.

6. Tekst-tv er ikke klar fra start, når den nye tv-boks lanceres på mandag, men det kommer med inden for nogle uger, lover Yousee.

7. Fra start ligger det indhold, som man optager og gemmer, på selve TV-boksen og ikke i skyen. Der er stadig restriktioner på, hvor man må se en række tv-programmer og -kanaler, så man kan altså ikke side i toget eller sommerhuset og se optaget indhold på sin mobil.

yousee tv boks

8. Yousee arbejder på en multiroom-løsning, hvor man kan knytte flere tv-apparater i huset op mod samme tv-boks.

9. I fremtiden vil man kunne sætte tv-boksen til at optage programmer via mobiltelefonen.

10. Hører man til blandt de rigtig magelige, der gerne vil kunne bladre rundt i brugerfladen uden at bevæge sig, men blot ved at bruge stemmen, så skal man desværre ikke regne med, at den nye TV-boks fra Yousee kommer til at understøtte dette foreløbig. Yousee forklarer dette med, at det danske sprog er svært at arbejde med, når det gælder stemmestyring.

Udskriv

Drift information

Modtag drift info fra Dansk Kabel TV.
Modtag drift info fra YouSee.

Teknisk info

Opsætning af Digital TV : Se opsætning
NetværksID : Se NetID
Ny mail opsætning : Mail opsætning
WEBMAIL Login

Prøvekanal

Prøvekanalen på Kanalplads 54 udgår.

YouSee levere en ekstrakanal som skifter hver mdr. på  Digital : Kanalplads 55.

Automatisk betaling

betalingsservice

internet
Internet
telefoni
Telefoni