YouSee Play TV & Film

Den bedste underholdning samlet ét sted

Nu lancerer vi YouSee Play, der giver adgang til al den bedste underholdning!

Med YouSee Play tager vi hul på fremtidens tv og gør alt vores indhold tilgængeligt på alle platforme, så medlemmerne kan se, hvad de har lyst til, når de har lyst til at se det.

Med den nye YouSee Play app og youseeplay.dk får I masser af indhold på mobil, pc og tablet. Og det er altid tilgængeligt – lige meget hvor i landet I er.

Besøg youseeplay.dk

YouSee Play består af to tjenester:

YouSee Play Tv & Film
YouSee Play Tv & Film giver adgang til Film og Serier med de største danske film fra de seneste 75 år, som for første gang nogensinde er tilgængelig som streaming.
YouSee Play Tv & Film indeholder også Danmarks største samling af indhold til både små og store børn. Og ikke mindst live tv på apps og web, hvor der nu er op til 100 tv-kanaler, op til 37 kanaler og 10.000 nye optagelser hver uge i Tv-arkiv.
Kort sagt timevis af underholdning for enhver smag.
Få YouSee Play Tv & Film YouSee Play Tv & Film følger automatisk med nye YouSee Bredbåndsabonnementer fra 6. oktober og YouSee Plus.

 
 
    
          

YouSee Play Musik
Det er altid muligt at finde lige den musik, man har lyst til at høre med YouSee Play Musik, der er millioner af musiknumre at vælge i mellem og der er adgang både via pc, tablet, mobil og Sonos.
Få YouSee Play Musik YouSee Play Musik følger automatisk med YouSee Mobilpakker (Lille, Mellem, Stor, Ekstra Stor) og YouSee Plus.

 

 
 

Sådan kommer du i gang

Det er enkelt at komme i gang og der er kun ét login til alle platforme.

Åbn youseeplay.dk på pc eller Mac eller download YouSee Play Tv & Film og YouSee Play Musik app’s i App Store eller Google Play.

 

Nuværende Bredbåndskunder

 

Nuværende Bredbåndskunder beholder den løsning de har i dag, hvor Musik følger med Bredbånd og får ikke automatisk adgang til YouSee Play Tv & Film. Abonnementet kan konverteres, så der bliver adgang til TV og Film. Men så mistes Musik.

 

Udskriv

Drift information

Modtag drift info fra Dansk Kabel TV.
Modtag drift info fra YouSee.

Teknisk info

Opsætning af Digital TV : Se opsætning
NetværksID : Se NetID
Ny mail opsætning : Mail opsætning
WEBMAIL Login

Prøvekanal

Prøvekanalen på Kanalplads 54 udgår.

YouSee levere en ekstrakanal som skifter hver mdr. på  Digital : Kanalplads 55.

Automatisk betaling

betalingsservice

internet
Internet
telefoni
Telefoni