Til dig med TV-Boks eller YouSee app

 

 

Se biografhittet ’Retfærdighedens ryttere’ – kvit og frit

 
 

Han har allerede givet os filmperler som ’Blinkende lygter’, ’Adams æbler’ og ’De grønne slagtere’. Og nu har Anders Thomas Jensen ramt plet igen. ’Retfærdighedens ryttere’ er blevet en øjeblikkelig klassiker, og filmen trak over 600.000 danskere i biografen. Som noget helt særligt til dig med YouSee Tv, kan du nu se den forrygende actionkomedie, hvor Mads Mikkelsen tager på et vanvittigt hævntogt. Se ’Retfærdighedens ryttere’ på din tv-boks eller i YouSee Tv & Film-appen nu.

Pssst…Husk at du har masser af danske og internationale storfilm i din tv-pakke.

 
 

Se masser af storfilm

 

 

Dansk underholdning er i topform i øjeblikket, og vi har selvfølgelig sørget for, at du har de bedste film og serier i din tv-pakke. Her kan du bl.a. tage på vanvittigt togt med ’Retfærdighedens ryttere’ eller se ’Sunday’ jonglere med kærligheden i den nyeste sæson af den populære komedieserie. Og som noget ekstra til dig, har du også chancen for at vinde billetter til seerhittet ’Vild med dans’.

 

 

Sæson 4 af Sunday er sparket i gang

 
 

’Sunday’ er endelig tilbage, og denne gang skal den helt store kamp spilles udenfor fodboldbanen. Nu er det nemlig kærligheden, der står for skud, når Sunday forsøger at vinde Marias hjerte. Der sker også store ændringer i  FC Fredericia, hvor Bjarne, spillet af Lars Hjortshøj, vender tilbage som klubbens nye ejer efter at have lavet en tvivlsom formue i Kina. Glæd dig til grin og glidende tacklinger i denne prisvindende komedieserie.

Du kan se alle fire sæsoner af ’Sunday’ på Xee med tv fra YouSee.

 
 

Se Sunday nu

 

 

Vind billetter til Vild med dans

 
 

Nu har du muligheden for at komme helt tæt på dansegulvet i TV 2’s  'Vild med dans'. Vi udlodder nemlig 2x2 billetter til showet den 15. oktober i København. Deltag i konkurrencen, så er det måske dig, som skal med til dansefest!

 
 

Deltag i konkurrencen

 

 

Sådan finder du alle de gode film og serier

 
 

Du kan se filmene og serierne på din YouSee Tv-boks, i YouSee Tv & Film-appen eller på tv.yousee.dk

De ligger alle sammen klar til dig nu - og de koster ikke ekstra. Du finder dem ved at vælge 'Film' eller 'Serier' i menuen, og søge efter det, du gerne vil se.

 

 

Tip! Har du brug for et overblik over din tv-pakke?

 
 

Så besøg vores selvbetjening, Mit YouSee. Her kan du fx ændre din tv-pakke, betale regninger med MobilePay, ændre indstillinger og meget andet. Det er både nemt og hurtigt, hvis du gerne vil ordne tingene selv.

 

 
 

Udskriv

Drift information

Modtag drift info fra Dansk Kabel TV.
Modtag drift info fra YouSee.

Teknisk info

Opsætning af Digital TV : Se opsætning
NetværksID : Se NetID
Ny mail opsætning : Mail opsætning
WEBMAIL Login

Prøvekanal

Prøvekanalen på Kanalplads 54 udgår.

YouSee levere en ekstrakanal som skifter hver mdr. på  Digital : Kanalplads 55.

Automatisk betaling

betalingsservice

internet
Internet
telefoni
Telefoni