• Forside
  • TUK-NET | Det lokale alternativ

TUK-NET | Det lokale alternativ

Støt lokalt og køb TV og internet hos foreningen i dit lokalområde

Non-profit forening

TUK-NET er en “non-profit” forening. I bestyrelsen er der stor fokus på hele tiden at vedligeholde og udvide vores kabelnet, samt leve op til de krav der stilles til levering af stabile og prisbilligt TV, bredbånds og telefoniløsninger. Foreningens administration er minimal, hvilket betyder lavere priser til dig som medlem.
Samtidigt drager du glæde af at der forhandles samlet for alle de små 4000 medlemmer vi er i TUK-NET.
Som forening skal vi ikke tjene penge på at levere tv til dig, og derfor kan vi også love dig, at du får rigtig meget tv for pengene hos TUK-NET.

 Et samarbejde mellem YouSee og TUK-NET har gjort det muligt at tilbyde billig Tv, internet og telefoni.

Ligeledes kan vi tilbyde et utroligt fleksibelt Tv-produkt hvor du kan sammensætte Tv-kanaler og streamings kanaler, det kan være Netflix, HBO, Viaplay eller andre streamings kanaler, p.t. 12 forskellige og der kommer flere til.
Produktet hedder ” Bland Selv” og kan klart anbefales.
Tv-pakker med streaming
Med en Bland Selv tv-pakke fra TUK-NET / YouSee får du ikke bare mulighed for at vælge frit blandt et varieret udbud af tv-kanaler. Du kan også vælge streamingtjenester som en del af din tv-pakke. Det betyder, at du ikke længere behøver være online på din pc eller tablet for at streame dine favorit-programmer på Netflix, HBO Nordic, C More, Viasat Film inkl. Viaplay og mange flere. Er du én af de mange, der efterhånden streamer flere serier på f.eks. Netflix og HBO Nordic, end du ser tv-kanaler? Så har vi den perfekte løsning til dig. Du kan nemlig vælge at få Netflix, HBO Nordic, Min Bio, Dansk Filmskat, Viasat Film inkl. Viaplay, C More, Nordisk Film+ og mange flere streamingtjenester som en del af din tv-pakke. Vi har lavet en løsning, hvor dine streamingtjenester ligger som tv-kanaler på tv-boksen. Så kan du nemt skifte fra DR1, når du har set nyheder, over til Netflix og streame din favoritserie. Og vil du gerne prøve en anden streamingtjeneste end den, du normalt bruger? Måske er der premiere på en serie, du gerne vil følge med i eller en film, du gerne vil se? Ja, så kan du bare bytte din nuværende streamingtjeneste ud med den anden, du hellere vil have lige nu. Længere oppe på siden her kan du læse mere om alle de streamingtjenester, du kan vælge med Bland Selv. Her kan du også se, hvor mange point hver streamingtjeneste koster.

Kan jeg få internet på adressen

TUK-NET kan til forskel til fiberselskaberne tilbyde internethastighede der dækkende alles behov og pengepung.

Kan jeg få Tv på adressen

TUK-NET tilbyder sammen med YouSee egen streamingtjeneste, Web-tv.
Med Web-TV kan du streame din TV pakke på alle platforme så længe du er koblet op på internettet og er inden for E.U. grænser.

 

Udskriv

Drift information

Modtag drift info fra Dansk Kabel TV.
Modtag drift info fra YouSee.

Teknisk info

Opsætning af Digital TV : Se opsætning
NetværksID : Se NetID
Ny mail opsætning : Mail opsætning
WEBMAIL Login

Prøvekanal

Prøvekanalen på Kanalplads 54 udgår.

YouSee levere en ekstrakanal som skifter hver mdr. på  Digital : Kanalplads 55.

Automatisk betaling

betalingsservice

internet
Internet
telefoni
Telefoni