• Forside
  • Arkiv
  • Bland din helt egen pakke med både tv og streaming

Bland din helt egen pakke med både tv og streaming

Som nogle af de første i verden, har du nu i vores forening mulighed for at blande en underholdningspakke med både tv-kanaler og streamingtjenester. Og du kan endda skifte dem ud, lige når det passer dig – direkte på dit tv med en YouSee Tv-boks.

Det med "SMÅT"

Du kan blande for 5 eller 36 point i hhv. Mellem- eller Fulpakken med Bland Selv. Hver streamingtjeneste og hver tv-kanal har en pointværdi, og du blander bare, til dine point er brugt op. Vælger du en traditionel tv-kanal, bruger du 1 point. Vælger du en streamingtjeneste, bruger du 3-6 point.

Skift, når det passer dig
Du kan blande og skifte indholdet af din nye tv- og streamingpakke direkte via YouSee Tv-boksen, YouSee Tv & Film-appen og tv.yousee.dk. Og du kan se det, du har valgt inden for en time. Det du har valgt, kan du frit skifte ud igen efter 30 dage

Med Bland Selv får du:
• Mulighed for at blande en tv-pakke med både tv-kanaler og streamingtjenester
• 5 eller 36 point til at blande for. En tv-kanal = 1 point. En streamingtjeneste = 3-6 point
• Flere streamingtjenester at vælge imellem: HBO Nordic, Viasat Film inklusiv Viaplay, Dansk Filmskat, C More, National Geographic+, Min Bio, Disney Channels Xtra, og Nick+
• Mulighed for at skifte tv-kanaler og streamingtjenester, når det passer dig – direkte via dit tv med en YouSee Tv-boks
• Fri adgang til et stort tv-arkiv med indhold fra alle dine kanaler
• Alt det fra Grundpakken

Med Grundpakken får du:
• 26 faste tv-kanaler
• Fri adgang til masser af film, serier, dokumenterer og børneprogrammer
• Adgang til eksklusiv underholdning, som du kan se før alle andre
• Adgang til det hele på mobil, tablet og pc

Har du i dag en Mellem- eller Fuldpakke med Bland Selv?

 Din Mellem- og Fuldpakke med Bland Selv ændres automatisk fra antal tv-kanaler til point. Så du kan bare gå i gang med at blande din favoritpakke med streaming og tv-kanaler – prisen er uændret

 

Flere TV apparater:

Har du f.eks. 2 stk. TV apparater derhjemme, kan du via kort og kortlæser, se enten 5 eller 36 ekstra kanaler på det ene TV.
På det TV, der ikke har et kort, kan du se kanalerne i grundpakken.
Vil du gerne se alle kanalerne på TV nummer 2, kan du flytte kortlæseren fra det ene tv til det andet, eller købe en ekstra kortlæser og bestille et ekstra digitalt kort fra Yousee.

Skift, når det passer dig
Du kan blande og skifte indholdet af din nye tv- og streamingpakke direkte via YouSee Tv-boksen, YouSee Tv & Film-appen og tv.yousee.dk. Og du kan se det, du har valgt inden for en time. Det du har valgt, kan du frit skifte ud igen efter 30 dage. Det er dog først muligt at skifte indholdet på tv-boksen fra i morgen.

Priser:
Prisen for en “TV pakke med Bland Selv/Streaming” er den samme som for en almindelig TV pakke,

Èngangs omkostninger ved “TV med Bland Selv”
Pakkeskift  Se foreningens hjemmeside
Yousee TV-boks Kr. 30,- pr. måned i leje  eller  
Kortlæser “YouSee kompatibel” Kr. 295,00 og digitalt kort YouSee: GRATIS

Bestilling:
Du skal bestille “TV-med Bland Selv” hos Yousee, og det gøres på hjemmesiden.
Bestil “TV med Bland Selv/Streaming”

godt at vide

 

Hvordan bruger jeg Viaplay i forbindelse med Bland Selv tv-kanaler?

Vælger du Viasat Film inkl. Viaplay, får du tilsendt en e-mail til den adresse du har registreret hos YouSee.
I denne e-mail finder du denne guide til hvordan du kommer i gang med Viaplay. I e-mailen finder ud også en aktiveringskode og en sikkerhedskode.

Når du er oprettet hos Viaplay med den tilsendte aktiveringskode og sikkerhedskode, så kan du logge ind på viaplay.dk, i Viaplay-appen til iOS og Android eller på PlayStation 4.

 Oplev dine TV-kanaler på alle skærme

Se tv. Når og hvor du vil Se dine tv-kanaler på mobil, tablet og pc. Når og hvor du vil. Det koster ikke ekstra. Bare du er på nettet. Har du Mellem-, Fuld-, tillægs- eller Bland Selv-pakke kan du også starte programmer forfra. Og gå på opdagelse i det store Tv-arkiv.

Hent app’en – eller gå til tv.yousee.dk App’en YouSee Tv & Film findes både til mobil og tablet i App Store og Google Play. På tv.yousee.dk kan du se tv på din pc.

Log på For at logge på app’en eller tv.yousee.dk skal du have et YouSee Login. Du skal oprette dit login ved at bruge dit NemID. Det gør du på yousee.dk/opretlogin. Har du allerede oprettet et login, kan du bare bruge det. Er du i tvivl om noget? Få hjælp på yousee.dk/tvoveralt

Bemærk. TV 2 kan kun ses på pc, tablet eller mobil, når man er på nettet med YouSee Bredbånd. Vi har desværre ikke rettigheder til at gemme alle tv-programmer i Tv-arkivet, ligesom det heller ikke er alle programmer, du kan starte forfra. TV 2 kan dog tilkøbes, for 5,- pr. måned, som selvstændigt abonnement, uden binding eller opsigelsesperiode.

Bestilles hos kundeservice hos Yousee på tlf.: 7070 4070. YouSee Tv & Film app’en bruger almindelig mobildata.

Udskriv

Drift information

Modtag drift info fra Dansk Kabel TV.
Modtag drift info fra YouSee.

Teknisk info

Opsætning af Digital TV : Se opsætning
NetværksID : Se NetID
Ny mail opsætning : Mail opsætning
WEBMAIL Login

Prøvekanal

Prøvekanalen på Kanalplads 54 udgår.

YouSee levere en ekstrakanal som skifter hver mdr. på  Digital : Kanalplads 55.

Automatisk betaling

betalingsservice

internet
Internet
telefoni
Telefoni